Son Dakika:

  İletişim    Künye  
Haber 49
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Yağlıoğlu, Kulüp ve takımlara yardım yapıldı

Gençlik Spor İl Müdürü ` Sağlık Spor, Rekabet Kurumu Lisesi Atletizm Takımı ve Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımlarına yönelik maddi yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Kategori  Kategori : Spor
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 133
Tarih  Tarih : 06 Şubat 2010, 18:16

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl Daimi Encümenlerin 2010 yılı yatırım programı Şubat ayı 03.02.2010 tarihinde ilk toplantısını yaptığını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, Sağlık Spor Voleybol Takımı, Rekabet Kurumu Lisesi Atletizm Takımı ve Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımlarına maddi yardımın yapıldığını söyledi.

Önceki gün yerel basın haberlerinde yer alan engellilerin protez, tekerlekli sandalye ve koltuk değnek satışlarının üzücü olduğunu belirten Gençlik Spor İl Müdürü Yağlıoğlu, bu tablonun üzücü olduğunu söyledi.

Yağlıoğlu, İl Daimi Encümenlerin haber konusu olan gündemden önce yardımın yapıldığını belirterek yaptığı açıklamasında “03.02.2010 tarihinde Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş Bey’in Başkanlığı gerçekleşen İl Daimi Encümen Toplantısında Sağlık Spor Voleybol Takımı, Rekabet Kurumu Lisesi Atletizm Takımı ve Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımlarına maddi yardım yapıldı. Sayın Valimizin Başkanlığında yapılan toplantıda Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımına da 5 Bin TL. Yardım edilmiştir. 2008-2009 faaliyet programında çıktıkları müsabakaların harcaklarını federasyon ödemediği için Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı maddi sıkıntılar çekmiştir.
Ancak 04.02.2010 tarihinde haber konusu olan engelliler kendi eşlerinin bileziklerini ve yüzüklerini sattıkları söylenmektedir. Bununla birlikte engellilerin maddi sıkıntılar yüzünden koltuk değnek, protez ve tekerlekli sandalyelerini satışa çıkardıkları haberleri bizleri üzmüştür. Söz konusu gazetede çıkan haberden önce Daimi Encümen yardım onayı vermiş olup imkanlar dahilinde paylara bölünmüştür. Ama Bedensel Engellilerin yapmış oldukları açıklamalarında kendi sandalye, koltuk değnek ve protezlerini satışa çıkarmaları konusu bizleri üzmüştür. Ekonomik durumların kısıtlı olmasıyla birlikte Encümenler bu kadar destekte bulunmuşlar. İleriki dönemlerde bunun iyileştirilmesi için Encümenlerimizin yine katkıda bulunacaklarına da inanıyoruz.” Dedi.HABER49
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Spor

En Çok Okunan Haberler

DAĞINIK SÖZCÜKLERİM...30 Temmuz 2010

ANKET

12 Eylül 2010 Referandumunda ülke menfaatlerine en uygun sonuç hangisi olur?



Tüm Anketler


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi