Son Dakika:

  İletişim    Künye  
Haber 49
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Gece gündüz kar mesaisi

Kentin çeşitli bölgelerinde ekiplerin aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Dede, şu ana kadar karla mücadeleye 114 bin TL harcamaya yaptıklarını söyledi

Kategori  Kategori : Yaşam
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 644
Tarih  Tarih : 04 Şubat 2011, 13:02

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hafta sonuna yoğun kar yağışı altında giren ilimizde yaşamı olumsuz etkileyen kar belediye ekiplerini harekete geçirdi. Birim amirleri başta olmak üzere belediyenin ekip ve araçları kar temizleme çalışmalarına katıldı.
Belediye şehir merkezinde başlatmış olduğu kar taşıma ve kar temizleme çalışmalarına devam ederken, 5 kepçe ve 5 kamyon ile yapılan çalışmalara şu ana kadar 114 Bin TL harcama yapıldığı öğrenildi. Ekipler kar yağışının durmasının ardından ana cadde ve ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.
Başta Belediye Başkanı Necmettin Dede olmak üzere, belediyenin çeşitli birimlerinde amir sıfatında olan personel dahi karla mücadele çalışmalarına katıldı. Ara caddelerde de ulaşımı sekteye uğratmamak için ekip ve araçlar ile çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerinin göstermiş olduğu performans vatandaşlardan övgü aldı.
Belediye ekipleri gece gündüz demeden vardiyalı sistem ile kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Kentte hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeni ile ana ve ara caddelerde ekipler ile çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarına ara vermedi. Aralıksız üç gündür karla mücadele çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri ara sokakları da tamamen kardan temizledi.
Kepçe ve greyderlerle gece gündüz iki vardiya halinde kar temizleme çalışmalarına devam eden Belediye kar temizleme ekipleri, vatandaşların cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için belediyenin tüm olanaklarını kullandıklarını belirten Belediye Başkanı Necmettin Dede, kar toplama çalışmaları sırasında park halindeki araçların çalışmalara olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, vatandaşın kendilerine yardımcı olmasını istedi.
Kar temizleme çalışmalarını 5 kepçe ve 5 kamyon ile gece-gündüz olmak üzere 2 vardiya şeklinde yaptıklarını söyleyen Dede, ekipler tarafından cadde ve ara sokaklarda toplanan karları kamyonlalar şehir dışına taşıdıklarını vurguladı.
Başkan Dede, geçtiğimiz haftadan buyana etkisini gösteren kar yağışının ardından yapılan kar temizleme ve kar taşıma çalışmalarına 114 Bin TL harcama yaptıklarını belirtti.
Vatandaşın kış mevsiminde fazla sıkıntı yaşamaması için belediyenin her türlü imkanını seferber edeceğini kaydeden Dede, “Kar yağacak, biz temizleyeceğiz. Kış mevsimi boyunca özellikle ana yolların devamlı açık olmasını sağlayacağız” diye konuştu.
HABER49
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

Bir Şeyler Yapma Mücadelesi17 Ocak 2012

ANKET

Muş'un öncelikli sorunu nedir?






Tüm Anketler


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi