Son Dakika:

  İletişim    Künye  
Haber 49
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Eğitimcilere BSM Tanıtımı

Bilim Sanat Merkezi'ne 2011-2012 eğitim öğretim yılında alınacak öğrenciler için tanılama süreci bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kategori  Kategori : Eğitim
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 407
Tarih  Tarih : 18 Ocak 2011, 02:15

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muş Bilim Sanat Merkezi’ne (BSM) tarafından idareci ve öğretmenlere yönelik seminer düzenlendi.

Önceki gün gerçekleştirilen seminere il genelinde 683 idareci ve öğretmene bilgi verildi. Konuyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Muş Bilim ve Sanat Merkezi 2011-2012 eğitim-öğretim yılında alınacak olan öğrenciler için tanılama süreci bilgilendirme toplantılarını bitirdi. İl genelinde 683 idareci ve öğretmene seminer verildi. İlk bilgilendirme toplantısı merkez ve bağlı belde ile köylerdeki idareciler, 2. ve 3. sınıf öğretmenlerine yapıldı. Daha sonra tüm ilçe merkezi, belde ve köylerdeki idareciler, 2. ve 3. sınıf öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bilgilendirme toplantılarında bilim ve sanat merkezlerinin amacı, işlevi, eğitim programları, üstün zekalı ve yetenekli kişilerin tespitinin nasıl yapılacağı ve başvuru süreci hakkında bilgi verildi” denildi.

Açıklamada, köy okulları dahil bütün okullara ulaşılacağı ve bu doğrultuda çalışmaların devam edeceği bildirildi.HABER49

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

Bir Şeyler Yapma Mücadelesi17 Ocak 2012

ANKET

Muş'un öncelikli sorunu nedir?






Tüm Anketler


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi