Son Dakika:

  İletişim    Künye  
Haber 49
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Emniyetten emektarlara yemek

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehit Ailelerine ve Emekli Personellere Polis Evinde Yemek verildi.

Kategori  Kategori : Yaşam
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 319
Tarih  Tarih : 07 Nisan 2010, 19:13

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile 5-10 Nisan tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenleyen Muş İl Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerini ve emekli personelleri de unutmadı. Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile Şehit ailelerine ve Emekli personele Polis evinde yemek verildi. Muş Polis evinde Şehit Polis ailelerine ve Emekli Personele verilen yemeğe Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Ağır Ceza Reisi İbrahim İlhan, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, İl Müftüsü Dursun Ali Şeker ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı. Hafta boyunca yapılacak olan etkinliklere Şehit Ailelerinin ve Emekli Personellerinde katılması oldukça olumlu bulunurken, Yemeğe Katılan Emekli Personellerin eski günleri yad ettikleri görüldü.

Yemek sonrası katılımcılara yönelik konuşma yapan Muş İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile İl Emniyet Müdürlüğü olarak düzenledikleri etkinliklere şehit aileleri ve emekli personeller ile bir araya gelmeyi de kattıklarını dile getirdi. Şehit ailelerinin Polis Teşkilatı için büyük önem taşıdığını belirten Acaröz, “Teşkilatımızın 165. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile siz değerli misafirlerimizle bir araya gelmeyi düşündük ve bu düşüncemizi sizlerin katılımı ile gerçekleştirdik. Sizler teşkilatımıza hizmet etmiş vatan ve millet için şehit olmuş evlatlarımızın bizlere emanetlerisiniz. Unutmayın ki sizlerin birer evlatları da bizleriz. Biz teşkilat olarak sizleri ailemiz gibi görüyoruz. Aranızda yıllarca teşkilatımıza hizmet etmiş ve emekliye ayrılmış arkadaşlarımızda bulunuyor. Sizlere hizmetleriniz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNE VE EMEKLİ PERSONELE SICAK İLGİ

Yemeğe katılan emekli personeller ise, Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hatırlanmanın ve böylesi güzel bir ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan emekli personel ve şehit aileleri, Muş Emniyet tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiklerini vurguladılar.HABER49
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

Bir Şeyler Yapma Mücadelesi17 Ocak 2012

ANKET

Muş'un öncelikli sorunu nedir?






Tüm Anketler


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi