Bir Yatakta İki HastaGünde 300 hastanın bir doktor tarafından tedavi olduğu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin acil servisinde bir yatakta iki bazen de üç hasta yatıyor.
16 işçinin umutsuz bekleyişiMuş merkeze bağlı Bostankent köyünde daha önce kot kumlama işinde çalışan ve tedavisi mümkün olmayan silikozis hastalığına yakalanan 16 işçi, kendilerine yardım eli uzatılmasını bekliyor.
Tüberküloz yeniden hortladıÖzel Şifa Hastanesinde görev yapan Uzman Doktor Faruk İnak (Göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı) Muş'ta son bir ay içerisinde 20 kişide tüberküloz (Verem) vakası tespit ettiklerini belirterek, tüberküloz vakalarının halk sağlığı açısından ciddi tehdit oluşturduğunu ifade etti.
Aile Hekimliği Semineri BaşladıSağlık Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren ve 13 Eylül'den itibaren Muş'ta uygulanacak olan Aile Hekimliği için eğitim semineri düzenlendi.
Sigara'nin zararları anlatıldıİl Sağlık Müdürlüğü Tütün Kontrol Kurulu üyeleri, 31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü nedeni ile vatandaşlara bilgilendirme amaçlı broşür ve şapka dağıttılar.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI NE YAPIYOR?OYUNA GELMEYELİM...SÖZ BİTMEDİONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ!YENİ YIL BİR BAŞLANGIÇTIR...Okurdan...İSİM DEĞİŞİKLİĞİ DAVALARI25 Ağustos 201024 Ağustos 201030 Temmuz 201020 Mayıs 201005 Ocak 201017 Aralık 200914 Ekim 2009